Gjici: Kërkuam që të mos gjykonte Enea Jorgji

1011913_389079647864817_317918602_n

Presidenti i klubit të Kukësit, Safet Gjici, ka sqaruar për “Panorama Sport” se situata u provokua që kur u caktua Enea Jorgji për të arbitruar këtë ndeshje. “Kemi kërkuar në Federatë që për një ndeshje kaq delikate, mes kampionit dhe nënkampionit të Shqipërisë, të caktohej një arbitër i denjë për ta përballuar me sukses. Njëkohësisht, kemi kërkuar që prej […]

Copyright © 2013 - armataveriut.al. Te gjitha te drejtat e rezervuara.. webdesinger:Mirgent Kastrati